14. 11. 2019   |   svátek má Sáva
 

Omáčky › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Na másle orestujeme najemno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme opláchnuté... zobrazit recept

Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept

Postup: Tahle omáčka je původně s hovězím masem, ale protože hovězí je drahé, klidně... zobrazit recept

Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept

Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept

Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept

Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept

Postup: Panenku osolíme, opepříme a ze všech stran na rozpáleném oleji opečeme... zobrazit recept

Postup: Uvaříme si velmi hustou polentu - 300g polenty zalijeme litrem vlažné vody,... zobrazit recept

Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept

Postup: Créme fraîche připravujeme nejlépe den před použitím, cca 12 hodin předtím, než... zobrazit recept

Postup: Tuříny oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou... zobrazit recept

Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept

Postup: Krůtí krk uvaříme s kořenovou zeleninou, cibulí, novým kořením, solí a celým... zobrazit recept

Postup: Kančí maso - plecko, kýtu nebo hřbet očistíme, odblaníme, ostrým nožem uděláme... zobrazit recept

Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept

Postup: Zmrazenou tresku necháme nejprve povolit. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě -... zobrazit recept

Postup: Do mísy dáme mleté maso a ochutíme ho kmínem, pepřem, solí a přidáme vejce.... zobrazit recept

Postup: Do vyšší nádoby si dáme olej, vejce, citrónovou šťávu, plnotučnou hořčici,... zobrazit recept

Postup: Hovězí svíčkovou prošpikujeme slaninou a osolíme. Do pánve si nalijeme olej a... zobrazit recept

RECEPTY

Papriková hořčice

Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

5 důvodů proč navštívit Loket nad Ohří

Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...