1. 10. 2023   |   svátek má Igor
 

Omáčky › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Špagety uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.Na pánev... zobrazit recept

Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept

Postup: Hlívu ústřičnou nakrájíme na tenké proužky. V kastrůlku na lžíci oleje necháme... zobrazit recept

Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept

Postup: Z másla a zarovnané lžíce mouky připravíme růžovou jíšku, zalijeme 4 dl... zobrazit recept

Postup: Játra dobře očistíme od kanálků, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a špek... zobrazit recept

Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo studenou vodou... zobrazit recept

Postup: Na holandskou omáčku je výborný silnější hovězí vývar. Žloutky rozšleháme v... zobrazit recept

Postup: Na másle si připravíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo vodou.... zobrazit recept

Postup: Na másle si připravíme růžovou jíšku. Zředíme vodou nebo vývarem, promícháme a... zobrazit recept

Postup: Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a připravíme si tmavší jíšku. Zalijeme... zobrazit recept

Postup: Připravíme si světlou jíšku, kterou zředíme studeným vývarem. Přidáme nasekané... zobrazit recept

Postup: Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a osmahneme do... zobrazit recept

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept

Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept

Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept

Postup: Kuřecí prsa rozřízneme, aby plátky byly tenčí, naklepeme, opepříme a osolíme.... zobrazit recept

Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept

Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno nebo na tenké kroužky a osmažíme na másle.... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso omyjeme, vložíme do tlakáče, osolíme, přidáme očištěnou mrkev a... zobrazit recept

RECEPTY

Kedlubnové zelí

Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

Zámeček pod hradem

Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...