4. 7. 2020   |   svátek má Prokop
 

Hovězí maso › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept

Postup: Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na trošce olivového oleje dozlatova.... zobrazit recept

Postup: Mleté maso - 2/3 hovězího a 1/3 vepřového - dáme do mísy. Rohlík nalámeme do... zobrazit recept

Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept

Postup: Najemno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme... zobrazit recept

Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept

Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept

Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na kostky... zobrazit recept

Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept

Postup: Líčka očistíme, odstraníme největší kusy blan a naporcujeme na menší části -... zobrazit recept

Postup: Začneme omáčkou - na másle a najemno pokrájené cibulce orestujeme oloupané, na... zobrazit recept

Postup: Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky... zobrazit recept

Postup: Rohlík si namočíme do 1 dl mléka.Slaninou, nakrájenou na plátky, si vyložíme... zobrazit recept

Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a... zobrazit recept

Postup: Hovězí roštěnec den předem nasolíme, opepříme, prolijeme portským vínem nebo... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso - použijeme zadní, kýtu (vrchní nebo spodní šál), ořech nebo klidně... zobrazit recept

Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept

Postup: Hovězí svíčkovou prošpikujeme slaninou a osolíme. Do pánve si nalijeme olej a... zobrazit recept

RECEPTY

Ratatouille

Postup: Zeleninu kromě rajčat očistíme, řádně omyjeme a nakrájíme na stejně velké... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Meloun - to pravé letní osvěžení

Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek

RESTAURACE

U Johana

Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...