20. 8. 2025   |   svátek má Bernard
 

Pomazánka "šupšup"

Název Množství a jednotka
hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva 500 gramů
Čalamáda 160 gramů
cibule 1/2 kusu

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a dáme do mixéru. Přidáme sterilovanou čalamádu a rozmixujeme. Do toho přidáme na velmi jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Mažeme na chléb nebo topinky.


Další fotografie
 


RECEPTY

Vajíčková pomazánka pikantní

Postup: Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme. Do misky dáme nastrouhaná vajíčka,... zobrazit recept

RECEPTY

Vajíčková pomazánka s hořčicí

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo a necháme vychladnout ve studené vodě. V misce utřeme... zobrazit recept

RECEPTY

Couračka

Postup: Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a i s lákem zalijeme 1,5l studené vody,... zobrazit recept

RECEPTY

Vaječný koňak nejlepší

Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept

RECEPTY

"Pizza" rohlíčky

Postup: V misce si rozmícháme kečup a oloupaný prolisovaný česnek.Rohlíky překrojíme na... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

PENZIONY

Penzion Šelenburk

Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...