2. 5. 2025   |   svátek má Zikmund
 

Pomazánka "šupšup"

Název Množství a jednotka
hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva 500 gramů
Čalamáda 160 gramů
cibule 1/2 kusu

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a dáme do mixéru. Přidáme sterilovanou čalamádu a rozmixujeme. Do toho přidáme na velmi jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Mažeme na chléb nebo topinky.


Další fotografie
 


RECEPTY

Borůvkový koláč

Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept

RECEPTY

Boloňské špagety

Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept

RECEPTY

Pistáciové "laskonky"

Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept

RECEPTY

Okurková omáčka

Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept

RECEPTY

Tvarohová pomazánka se sardelovou pastou

Postup: Tvaroh utřeme s máslem a sardelovou pastou, přidáme nastrouhanou cibuli,... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...