10. 5. 2024   |   svátek má Blažena
 

Zapomenuté heslo › Pomazánka "šupšup"

Název Množství a jednotka
hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva 500 gramů
Čalamáda 160 gramů
cibule 1/2 kusu

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a dáme do mixéru. Přidáme sterilovanou čalamádu a rozmixujeme. Do toho přidáme na velmi jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Mažeme na chléb nebo topinky.


Další fotografie
 


RECEPTY

Italské krémové rizoto

Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Pirohy plněné zelím a hříbky

Postup: Připravíme si těsto - mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme vajíčka,... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehenní řízky s batáty a dýní na víně

Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept

RECEPTY

Kmínová polévka s vejcem

Postup: Nejdříve si nasucho opražíme hladkou mouku, budeme potřebovat 2 lžíce.... zobrazit recept

RECEPTY

Celerový salát s ořechy

Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak funguje naše tělo

Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...