25. 1. 2022   |   svátek má Miloš
 

Vajíčková pomazánka pikantní

Název Množství a jednotka
vejce 4 kusy
bílý jogurt 2 lžíce
okurka kyselá 1 ks
cibule 1/2 kusu
sardelová pasta 1 1 lžička
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme. Do misky dáme nastrouhaná vajíčka, jogurt, na velmi drobno nakrájenou sterilovanou okurku, na drobno nakrájenou cibuli, sardelovou pastu a dochutíme pepřem a soli. Vše dobře promícháme.


Další fotografie
 


RECEPTY

Kachna na pomerančích

Postup: Kachnu nasolíme zevnitř i zvenčí, posypeme kmínem a upečeme. Peču kachnu přes... zobrazit recept

RECEPTY

Slavnostní bábovka

Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept

RECEPTY

Ředkvičková polévka

Postup: Svazek ředkviček očistíme, necháme i pár pěkných listů. Ředkvičky nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Hrachová kaše

Postup: Hrách zalijeme vodou tak, aby byl ponořený a necháme přes noc nabobtnat.... zobrazit recept

RECEPTY

Spaghetti Frutti di mare (špagety s plody moře)

Postup: Špagety dáme vařit v dostatečném množství osolené vody. Na olivovém oleji ve... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

Hospůdka Na Maraláku

Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...