17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Zdravá strava › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Slepici omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 2l studené vody, osolíme a vaříme... zobrazit recept

Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na sádle na cibuli. Zalijeme... zobrazit recept

Postup: Hlávkové bílé zelí (půl střední hlávky nebo jednu malou celou) rozkrojíme,... zobrazit recept

Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme nadrobno.... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso nakrájíme na menší kostky a orestujeme na cibuli. Zalijeme vroucí... zobrazit recept

Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept

Postup: V hrnci osmažíme na lžíci sádla na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.... zobrazit recept

Postup: Kuřecí čtvrtky omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 2l vody, přidáme celou... zobrazit recept

Postup: Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme nakrájené uzené... zobrazit recept

Postup: Špenát povaříme v osolené vodě, přidáme na kostičky nakrájené brambory, na... zobrazit recept

Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept

Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept

Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept

Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept

Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept

Postup: Dáme vařit na proužky nakrájenou kapustu a hrst krup. Osolíme, přidáme... zobrazit recept

Postup: Plechovku červených fazolí společně s brambory nakrájenými na kostičky a... zobrazit recept

Postup: Kuřecí stehna opláchneme, osolíme, okořeníme rozmarýnem a hrubě mletým pepřem... zobrazit recept

Postup: Králičí hřbety zalijeme 1 1/2 l studené vody, přidáme sůl, celou cibuli, celé... zobrazit recept

RECEPTY

Hrstková polévka

Postup: Hrách a fazole namočíme den předem do studené vody. Druhý den spaříme kroupy,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

U Pečeného Kolena

Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...