1. 8. 2025   |   svátek má Oskar
 

Maso zdravá strava › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept

Postup: Na lžíci másla necháme zpěnit najemno nasekaný česnek, přidáme baby špenát a... zobrazit recept

Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept

Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept

Postup: Krůtí stehno omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, ze všech stran osolíme,... zobrazit recept

Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept

Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme a opepříme.... zobrazit recept

Postup: Pappardelle uvaříme v osolené vodě. Telecí maso nakrájíme na tenké nudličky.... zobrazit recept

Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept

Postup: Batáty, syrovou červenou řepu a mrkev oloupeme a nakrájíme - batáty na... zobrazit recept

Postup: Krůtí prso vcelku prošpikujeme slaninou (ostrým tenkým nožem uděláme hlubší... zobrazit recept

Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na medailonky, dáme do misky a promícháme se 2... zobrazit recept

Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept

Postup: Zmrazené fazolkové lusky dáme vařit do osolené vody na 5-10 min tak, aby byly... zobrazit recept

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a zprudka orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké proužky. Mrkev a celer nastrouháme na hrubém... zobrazit recept

Postup: Kuřecí stehenní řízky zlehka naklepeme, osolíme (se solí opatrně, šunka je dost... zobrazit recept

Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept

Postup: Na přípravu salátu můžeme použít zbytky pečeného, vařeného nebo grilovaného... zobrazit recept

Postup: Na rizoto můžeme použít vařené, pečené nebo grilované maso z kuřete, slepice,... zobrazit recept

RECEPTY

Ruské pirohy

Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...