9. 5. 2025   |   svátek má Ctibor
 

Recepty

Recepty na všechno, co vás jen napadne.
 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou... zobrazit recept

Postup: Rybu omyjeme, osušíme, rozdělíme na porce, osolíme a necháme odležet.Na pánvi... zobrazit recept

Postup: Na slanině zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a osmažíme. Zalijeme... zobrazit recept

Postup: Rybu, očistíme, osolíme a necháme 1 hodinu odležet. Pak kapra po 3 cm... zobrazit recept

Postup: Lína omyjeme, osušíme, prosolíme a necháme alespoň hodinu odležet. Na pánev... zobrazit recept

Postup: Filé rozdělíme na porce, ze všech stran potřeme citrónovou šťávou, osolíme,... zobrazit recept

Postup: Pstruha omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi hodinu odpočívat. Mezitím si... zobrazit recept

Postup: Kapra naporcujeme, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Pak ho pokapeme... zobrazit recept

Postup: Cukr s vejcem ušleháme do pěny, přidáme olej, rum, vanilkový cukr, kakao, po... zobrazit recept

Postup: Na vále vypracujeme ze všech přísad těsto, ze kterého vyválíme plát. Vykrájíme... zobrazit recept

Postup: Maso můžeme použít hovězí i vepřové. Nakrájíme jej na kostky. Orestujeme drobně... zobrazit recept

Postup: Vepřovou kýtu vcelku ze všech stran osolíme, vetřeme prolisovaný česnek,... zobrazit recept

Postup: Z vepřové kýty naříznutím a "táhnutím" nože do krajů utvoříme plát a naklepeme.... zobrazit recept

Postup: Kosti omyjeme a v troubě na 180° opečeme necelou půlhodinu, nesmí se spálit. Na... zobrazit recept

Postup: Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a ostrým tenkým nožem do ní po celé délce... zobrazit recept

Postup: Na 4 porce potřebujeme dva špalíčky vepřové panenky o délce cca 20 cm. Osolíme,... zobrazit recept

Postup: Housky nalámeme a v hrníčku namočíme do vody. V míse smícháme mleté maso s... zobrazit recept

Postup: Mleté vepřové maso (nebo míchané vepřové s hovězím, obvykle se míchá 2/3... zobrazit recept

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Plátky hovězího masa naklepeme - můžeme použít... zobrazit recept

Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept

RECEPTY

Bešamel

Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Černý Orel

Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...