5. 7. 2020   |   svátek má Den slovanských...
 

Krajové speciality › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept

Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept

Postup: Droždí rozetřeme se lžičkou cukru, rozmícháme se 2 lžícemi mouky (odebereme z... zobrazit recept

Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé kapky). Slijeme... zobrazit recept

Postup: Obyčejné housky z předešlého dne rozpůlíme, namočíme ve studeném mléce a ihned... zobrazit recept

Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vajíčko, mouku,... zobrazit recept

Postup: Brambory dobře omyjeme a uvaříme vcelku ve slupce v osolené vodě do poloměkka.... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept

Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme v chladu odležet. Pak je z obou... zobrazit recept

Postup: Uvařené brambory nastrouháme. Vodu z kysaného zelí slijeme do hrnku, zelí si... zobrazit recept

Postup: Fazole den předem namočíme a druhý den dáme v téže vodě společně s uzeným... zobrazit recept

Postup: Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a osmahneme... zobrazit recept

Postup: Srnčí maso dobře očistíme a odblaníme a spolu s kostmi a kořenovou zeleninou... zobrazit recept

Postup: Potřebujeme asi 800 ml vývaru z uzeného masa, třeba po vaření kolena nebo... zobrazit recept

Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept

Postup: Brambory uvaříme vcelku v osolené vodě. Podmáslí osolíme, přidáme kmín a... zobrazit recept

Postup: Hlávkové zelí nebo kapustu zbavíme vrchních listů, odkrojíme košťály a... zobrazit recept

Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninová frittata

Postup: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

5 důvodů proč navštívit Loket nad Ohří

Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek

RESTAURACE

U Coufalů

Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...