1. 8. 2025   |   svátek má Oskar
 

Pstruh z Ostravy

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
olej 0,5 dl
máslo 100 g
česnek 4 stroužky
kečup 2 dl
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Pstruhy omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme v chladu odležet. Pak je z obou stran prudce opečeme na pánvi s olejem. Přidáme máslo,rajčata, kečup, pivo, citronovou šťávu, rozetřený česnek a dusíme do měkka. Při podávání pstruha polijeme šťávou z dušení.


 


RECEPTY

Okurková omáčka

Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládový krém z Pikaa

Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept

RECEPTY

Marináda na krkovičku

Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept

RECEPTY

Svatomartinská husa

Postup: Pečení husy není nic složitého a takhle ji zvládne i úplný začátečník. Jen je... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninová polévka s květákem a brokolicí

Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Odměňte se kvalitní kuchyňskou výbavou

Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek

RESTAURACE

Králova vila

Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...