26. 4. 2024   |   svátek má Oto
 

Odměňte se kvalitní kuchyňskou výbavou

Tisk
Autor: Lukáš Veselý
22. 05. 2017 09:54

Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte voňavé lahůdky, ať už podle tradičních či cizokrajných a moderních receptů. A aby vám vaření šlo hezky od ruky a hlavně vás i bavilo, přesně za tímto účelem vznikají kuchyňské potřeby tradiční české značky Tescoma.

Vybírejte kvalitu, funkčnost i inovaci

Ve vaší kuchyni můžete mít nejrůznější kuchyňské potřeby, ty které jsou však pro vaše mistrovské kuchařské umění nejlepší, poznáte snadno – používáte je nejčastěji a nejraději.

My vám dnes jejich výběr ulehčíme a prozradíme, že tradiční a zároveň inovativní značkou kuchyňských potřeb, které vás nikdy nezklamou a vždy budou volbou číslo jedna, jsou výrobky značky Tescoma.

Kuchyňské potřeby této ryze české značky s více jak dvacetiletou zkušeností ve výrobě kuchyňského náčiní a také vlastním designovým centrem i nespočtem světových patentů dokazují, že potřeby pro přípravu pokrmů, samotné vaření, pečení, ale i dekoraci a stolování jsou ulehčením i zpříjemním práce v kuchyni, kterou mění v radost a zábavu.

Připravit si díky výrobkům Tescoma můžete nejen domácí jogurt, vlastní šunku, ale také zavařovat a grilovat delikatesy.

tescoma

Víte, které nádobí nechybí v žádné kuchyni?

Určitě vás napadne hned více kousků – od hrníčku, přes příbory až po talíře – co však nechybí v kuchyni ani svátečního kuchaře jsou rozhodně pořádné kastroly.

Zkušený kuchař však ví, že jeden hrnec nikdy nestačí a každá příprava pokrmu si žádá ten svůj.

Jen si představte, jak byste v jediném hrnci vařili najednou polévku i brambory pro druhý chod, nehledě na to, kde byste stihli dusit maso. Proto ve výbavě každé kuchyně nesmí chybět více druhů kastrolů různých velikostí, ale také tvarů, brzy totiž zjistíte, že na každou přípravu různých typů pokrmů si oblíbíte jiný kastrol.

Díky pestré výbavě kastrolů vás tak nepřekvapí ani sváteční oběd pro více hostů najednou, ani slavnostní večeře o pěti chodech. Kastroly Tescoma můžete navíc používat i na různé typy sporáků – plynové, elektrické i indukční a potěší vás i možnost jejich mytí v myčce.

Pokliky

Pokličky šetří čas i energii

Ne, skutečně pokličky nejsou jen slušivá ozdoba, kterou není nutné používat. Naopak, pokličky na kastroly, hrnce i pánve mají svůj úkol, díky kterému je příprava pokrmů nejen rychlejší, ale také levnější.

Pokud používáte pokličky, pokrm, který vaříte či dusíte, vám neprská všude po varné desce či stěnách a jídlo získává také mnohem více na šťavnatosti a výraznější chuti. Oběd i večeře je připravena v kratším časovém úseku a vy tak spotřebujete méně energie, což jistě potěší váš rodinný rozpočet.

V případě značky Tescoma můžete vybírat poklice skleněné, nerezové i plastové a hodit se vám - obzvláště při smažení – budou zcela jistě ochranná síta.



RECEPTY

Zelné placky (jihočeské zelňáky, zelníky)

Postup: Uvařené brambory nastrouháme. Vodu z kysaného zelí slijeme do hrnku, zelí si... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak funguje naše tělo

Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek

RESTAURACE

U Dvořáčků

* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA