29. 3. 2020   |   svátek má Taťána
 

Pikantní pstruh

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
máslo 130 g
česnek 6 stroužků
hřebíček 4 ks
kari
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: maďarská
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme citronovou šťávou, okořeníme pepřem, kari, paprikou, několika kapkami worcesterové omáčky, dovnitř vložíme hřebíčky, česnek nakrájený na plátky a petrželovou nať. Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme pstruhy a z každé strany pomalu na mírném ohni opékáme asi 3-5 minut.


 


RECEPTY

Kuřecí rolka s petrželkovou vaječinou

Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept

RECEPTY

Rajčatová polévka Arrabbiata s brokolicí

Postup: Brokolici rozebereme na růžičky a dáme vařit do osolené vody. Po chvilce... zobrazit recept

RECEPTY

Marináda na krkovičku

Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept

RECEPTY

Srnčí guláš

Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept

RECEPTY

Tzatziki

Postup: Salátovou okurku očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Nastrouhané okurky... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Pod Radničním kolem

V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...