23. 1. 2019   |   svátek má Zdeněk
 

Kuchařka pro děti › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept

Postup: Zeleninu oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka. Zalijeme... zobrazit recept

Postup: Krůtí stehno omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, ze všech stran osolíme,... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé kapky). Slijeme... zobrazit recept

Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept

Postup: Květák omyjeme, překrájíme ho na menší kousky (nebo rozebereme na růžičky) a... zobrazit recept

Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept

Postup: Dvě plechovky (po 400 g) vyklopíme i s nálevem do hrnce a přivedeme k varu. Na... zobrazit recept

Postup: Rýži uvaříme doměkka - na jeden díl rýže dáme dva díly vody a vaříme na mírném... zobrazit recept

Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept

Postup: Na másle zpěníme dorůžova krupici (nesmí se spálit) a zalijeme studenou vodou... zobrazit recept

Postup: Tvaroh rozmícháme se změklým máslem, zředíme trochu se zakysanou smetanou a... zobrazit recept

Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept

Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky (můžeme nastrouhat). Zalijeme 1 1/2 l... zobrazit recept

Postup: Mrkev a jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Tvarohový smetanový... zobrazit recept

Postup: Mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Žervé s taveným sýrem vymícháme... zobrazit recept

Postup: Zapékací misku vymažeme máslem, jablka nastrouháme nahrubo nebo na plátky,... zobrazit recept

Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept

Postup: Kuře ze všech stran i zevnitř osolíme a na několika místech prošpikujeme... zobrazit recept

Postup: Tvaroh ušleháme se šlehačkou a se třemi lžícemi jahodové marmelády (malinové,... zobrazit recept

RECEPTY

Banánové chuťovky

Postup: Banán nakrájíme asi na 1 cm kroužky. Rozinky si naložíme do rumu.Banánové... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Slezský Dvůr

Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...