8. 10. 2024   |   svátek má Věra
 

Rybí filé dušené s cibulí

Název Množství a jednotka
rybí filé 600 g
cibule 1-2 ks
máslo 2 lžíce
rajský protlak 50 g
mouka 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 01 h.
Vaření: 25 min.
Jarča



Postup
Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, zaprášíme moukou a necháme asi půl hodiny odležet.
Cibuli nakrájíme na proužky, dáme na rozehřáté máslo a necháme zesklovatět. Potom přidáme rybí filé a opečeme ho do zlatova po obou stranách. Přidáme rajský protlak, podle potřeby mírně podlijeme a dusíme do měkka.
Při podávání posypeme strouhaným křenem.


 


RECEPTY

Pečené kuře

Postup: Kuře ze všech stran i zevnitř osolíme a na několika místech prošpikujeme... zobrazit recept

RECEPTY

Skořicové hvězdičky

Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept

RECEPTY

Míša řezy

Postup: Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňový dezert

Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept

RECEPTY

Marocké krůtí biftečky s kuřecími játry

Postup: Kuřecí játra očistíme a rozmixujeme. Mleté krůtí maso smícháme s rozmixovanými... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Česnek

     Malá, voňavá palička česneku, některými odsuzovaná pro... zobrazit článek

RESTAURACE

Výtopna

vítáme Vás v jedné z pěti restaurací v síti Výtopna. Jedná se o originální...