17. 11. 2019   |   svátek má Mahulena, Den boje...
 

Velikonoce › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept

Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept

Postup: Cukr utřeme se žloutky, přidáme majonézu, vanilkový cukr, citronovou kůru,... zobrazit recept

Postup: Rozinky namočíme do 2 lžic rumu a necháme nasáknout. Na vál nasypeme hladkou... zobrazit recept

Postup: Změklé máslo ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem (nebo ještě lépe s... zobrazit recept

Postup: Celá vejce smícháme s cukrem a šlehačkou, přidáme vanilkový cukr, citronovou... zobrazit recept

Postup: Cukr se změklým máslem (nebo Herou) a vejci utřeme do pěny, přidáme strouhaný... zobrazit recept

Postup: Recept je do velké uzavíratelné beránkové formy. Smetanu svaříme s kakaem a... zobrazit recept

Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept

Postup: Na vál nasypeme mouku s práškem do pečiva, přidáme moučkový cukr, žloutek,... zobrazit recept

Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept

Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept

Postup: Trošku mléka (asi čtvrt hrnku) ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept

Postup: Máslo (150 g) utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, tvaroh, mouku s práškem do... zobrazit recept

Postup: Žloutky ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem, přidáme hladkou mouku, ve... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept

Postup: Žloutky šleháme za postupného přilévání vroucí vody, přidáme cukr a po částech... zobrazit recept

Postup: Rohlíky (nejlépe starší) nakrájíme na kostičky cca 1x1 cm, nasypeme je do větší... zobrazit recept

Postup: Obě mouky prosijeme na vál, do středu uděláme důlek a dáme vejce, po obvodu... zobrazit recept

Postup: Mleté piškoty smícháme s cukrem, změklým máslem, mlékem, rumem, kakaem a... zobrazit recept

RECEPTY

Višňový džem

Postup: Višně umyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Dáme do většího hrnce a vaříme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

U Pečeného Kolena

Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...