2. 6. 2025   |   svátek má Jarmil
 

Vnitřnosti › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Kachní žaludky překrájíme na menší kousky, srdíčkům odkrojíme nevzhledné vrchní... zobrazit recept

Postup: Palačinky: Z mléka, vajec, mouky a soli ušleháme řidší těstíčko. Na teflonovou... zobrazit recept

Postup: Krůtí játra (nebo kuřecí, je to jedno) nakrájíme na malinké kostičky a opečeme... zobrazit recept

Postup: Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na menší kousky, žampióny oloupeme a... zobrazit recept

Postup: Kuřecí játra opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, ostrým nožem odstraníme... zobrazit recept

Postup: Vemínko očistíme, odkrájíme všechny tučné části, dáme do velkého hrnce s... zobrazit recept

Postup: Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla,... zobrazit recept

Postup: Drůbeží játra - kuřecí nebo krůtí - omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší... zobrazit recept

Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept

Postup: Kuřecí játra očistíme a rozmixujeme. Mleté krůtí maso smícháme s rozmixovanými... zobrazit recept

Postup: Vepřové játra opereme, nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept

Postup: Ledvinky odblaníme, důkladně umyjeme a naložíme do mléka nejlépe přes noc.... zobrazit recept

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na oleji a másle. Než cibule... zobrazit recept

Postup: Králičí játra rozmixujeme v nožovém mixéru s rozetřeným česnekem. Dáme si je do... zobrazit recept

Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept

Postup: Na sádle osmažíme velkou na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou... zobrazit recept

Postup: Nejdříve si dáme do trouby brambory. Brambory dobře omyjeme, osušíme a... zobrazit recept

Postup: Drůbka důkladně omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme 1 litrem studené vody a dáme... zobrazit recept

Postup: Dršťky pečlivě očistíme, propláchneme vlažnou vodou, pokrájíme na menší kousky,... zobrazit recept

Postup: Hovězí játra očistíme, odstraníme blány a kanálky a nakrájíme na malé kousky.... zobrazit recept

RECEPTY

Pravé slovenské halušky

Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Il Mercato

Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...