Nejdříve si dáme do trouby brambory. Brambory dobře omyjeme, osušíme a rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Použijeme malé brambory, které se nikomu nechcou škrábat. Dáme do trouby na 180° a pečeme asi 40 minut. Než se brambory dopečou, nakrájíme játra na stejné plátky, potřeme olivovým olejem (kápnu olivový olej na plátek, rozetřu prstem, otočím, kápnu, rozetřu) mírně popepříme čerstvě mletým pepřem a dáme na rozehřátý gril. Grilujeme asi 5 minut, solíme až hotové na talíři. Podáváme s pečenými brambůrky a dressingem podle chuti.
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia
armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou
paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj...
zobrazit článek