Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová játra | 600 g |
brambory | 600 g |
olivový olej | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme do mísy. Přidáme mletou sladkou a pálivou papriku,... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Postup: Rozinky zalijeme rumem a necháme nabobtnat. Nasekáme vlašské ořechy.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Malé červené řepy (cca 2až tři kusy) opláchneme a dáme uvařit (nejlépe, aby... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...