4. 5. 2024   |   svátek má Květoslav
 

Recepty

Recepty na všechno, co vás jen napadne.
 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Potřebujeme asi 800 ml vývaru z uzeného masa, třeba po vaření kolena nebo... zobrazit recept

Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept

Postup: Na olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na plátky.... zobrazit recept

Postup: Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, rozdrobíme na ni droždí a necháme... zobrazit recept

Postup: Na másle připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem nebo vodou, přidáme... zobrazit recept

Postup: Králičí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme.... zobrazit recept

Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept

Postup: Vejce uvaříme natvrdo. Brambory nakrájené na kostičky uvaříme v osolené vodě s... zobrazit recept

Postup: Do vroucí vody přidáme kmín a přilijeme mléko. Přidáme pokrájené nebo lépe... zobrazit recept

Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept

Postup: Brambory uvaříme vcelku v osolené vodě. Podmáslí osolíme, přidáme kmín a... zobrazit recept

Postup: Hlávkové zelí nebo kapustu zbavíme vrchních listů, odkrojíme košťály a... zobrazit recept

Postup: Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a... zobrazit recept

Postup: Ryby zbavíme hlav, pokud jsou čerstvé, vykucháme, nakrájíme na větší kousky,... zobrazit recept

Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept

Postup: Slepici uvaříme s kořenovou zeleninou v osolené vodě doměkka. Slepici vyjmeme,... zobrazit recept

Postup: Vajíčko rozmícháme v hrnku s krupicí a špetkou (1/4 lžičky) soli na středně... zobrazit recept

Postup: Slepici omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 2l studené vody, osolíme a vaříme... zobrazit recept

Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na sádle na cibuli. Zalijeme... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborový salát

Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Rozmarýn

Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek

RESTAURACE

Zámek Zábřeh

Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...