Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a cibuli s česnekem na něm lehce osmahneme, musí zůstat světlé. Jakmile začne cibulka s česnekem vonět, přidáme vrchovatou lžičku sušené bazalky (nebo lžíci čerstvé bazalky, čerstvou ale dáme až nakonec), zamícháme a vlijeme plechovku loupaných rajčat a pasírovaná rajčata. Přidáme 1 1/2 plechovky (od rajčat) vývaru (nebo studené vody), lžičku soli a vaříme 15-20 minut. Přidáme zarovnanou lžíci cukru, opepříme a polévku rozmixujeme ponorným mixérem. Bagetky nakrájíme na hrubší plátky, pomažeme lehce bylinkovým máslem a ugrilujeme nebo nasucho opečeme. Polévku podáváme s kopečkem zakysané smetany a opečenou bagetkou.
Kávová
kapsle obsahuje přesnou dávku sypké kvalitní pražené kávy.
V jedné kapsli najdeme různé množství prvotřídní namleté
směsi. Tu tvoří nejčastěji stoprocentní arabika anebo určitý
poměr druhů směs arabiky a robusty.
Výrobci...
zobrazit článek