21. 3. 2019   |   svátek má Radek
 

Sladká jídla › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: 200g jedlých kaštanů nařízneme na špičce do kříže a povaříme ve vodě cca čtvrt... zobrazit recept

Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem, žloutky a citronovou kůrou z... zobrazit recept

Postup: Tvaroh (i z vaničky) rozmícháme s vajíčkem, přidáme špetku soli, 4 lžíce dětské... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé kapky). Slijeme... zobrazit recept

Postup: Ze 100 ml vlažného mléka, trochy mouky a droždí necháme vykynout kvásek. Do... zobrazit recept

Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept

Postup: Nejdříve si připravíme kvásek - do hrníčku nalijeme trošku vlažného mléka,... zobrazit recept

Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept

Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept

Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept

Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžičky cukru necháme vzejít kvásek. Do prosáté mouky... zobrazit recept

Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vajíčko, mouku,... zobrazit recept

Postup: Starší housky, veku nebo rohlíky nakrájíme na asi centimetrové plátky. Tvaroh... zobrazit recept

Postup: Zapékací misku vymažeme máslem, jablka nastrouháme nahrubo nebo na plátky,... zobrazit recept

Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept

Postup: Z mléka, vajec, cukru, soli a mouky připravíme řídké lívancové těsto. Jablka... zobrazit recept

Postup: Kuskus přelijeme vroucí vodou, přidáme lžičku olivového oleje a minutu... zobrazit recept

Postup: Do hrnce - nejlépe se silným dnem nebo s teflonovým povrchem nalijeme mléko,... zobrazit recept

Postup: Uvařené brambory nastrouháme, přidáme mouku, krupici, vajíčko a osolíme. Dobře... zobrazit recept

Postup: Vlažné mléko rozšleháme s vejci, přidáme vločky (nejlepší jsou jemné nadrcené... zobrazit recept

RECEPTY

Pórkový krém

Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Coufalů

Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...