25. 4. 2024   |   svátek má Marek
 

Na druhý den do práce › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Cukety očistíme, nakrájíme zalijeme olivovým olejem a orestujeme. Mezitím dáme... zobrazit recept

Postup: Grilované nebo pečené kuře obereme, nakrájíme na drobnější kousky, šunku,... zobrazit recept

Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept

Postup: Celozrnné těstoviny uvaříme v dostatečně osolené vodě na skus. Mezitím na pánvi... zobrazit recept

Postup: Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na menší kousky, žampióny oloupeme a... zobrazit recept

Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept

Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme a opepříme.... zobrazit recept

Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nesolíme ani... zobrazit recept

Postup: Nejprve uvaříme rýži - velmi dobrá do rizota je rýže Arborio, ale může být i... zobrazit recept

Postup: Drůbeží játra - kuřecí nebo krůtí - omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší... zobrazit recept

Postup: Tři středně velké cukety (asi 650 - 700g) nastrouháme nahrubo do větší mísy -... zobrazit recept

Postup: Brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě (1 lžička soli na 1 l... zobrazit recept

Postup: Připravíme si zeleninu a dáme si ji na talířky každou zvlášť, budeme je... zobrazit recept

Postup: Silnější plátky krkovičky mírně naklepeme (naklepu je jen hřbetem ruky), mírně... zobrazit recept

Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept

Postup: Zmrazenou tresku necháme nejprve povolit. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě -... zobrazit recept

Postup: Brokolici a těstoviny uvaříme každé zvlášť v osolené vodě doměkka a scedíme.... zobrazit recept

Postup: Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a... zobrazit recept

Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept

Postup: Makaróny nebo špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na 3 l vody dáme 3... zobrazit recept

RECEPTY

Pravé slovenské halušky

Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

ESHOPY

SvětCukrářů.cz

Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...