Větší cibuli překrojíme na čtvrtiny a nakrájíme na tenké plátky. Hnědé žampiony omyjeme, očistíme a nakrájíme na hrubé plátky nebo na čtvrtinky, podle velikosti žampionů. Uzené a červenou papriku nakrájíme na kostičky. Na trošce oleje necháme zesklovatět cibuli, přidáme uzené maso a papriku a společně orestujeme. Přidáme žampiony, osolíme a orestujeme. Podlijeme cca 30ml horké vody a lehce podusíme, necháme vodu vydusit. Dochutíme pepřem a kmínem. Podle návodu na obalu uvaříme gnocchi - do vroucí osolení vody vložíme gnocchi a povaříme cca 2-3 minuty. Scedíme, přidáme do žampionové směsi a promícháme. Můžeme podávat s petrželkou a parmezánem.
Rozmarýn
(rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni
i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ...
zobrazit článek