27. 7. 2024   |   svátek má Věroslav
 

Steak z lososa na pepři

Název Množství a jednotka
filé z lososa 4 ks
čerstvě mletý pepř
sůl
citron 1 ks
slunečnicový olej

oběd
Porce: 4
Kuchyně: norská
Příprava: 05 min.
Vaření: 10 min.
Mamut :-)



Postup
Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a pomalu po obou stranách na rozpáleném oleji osmažíme.

Tip:
Lososa můžeme potřít olivovým olejem, vložit do pekáčku a nezakrytého péct na 180° cca 20-30 minut.


 


RECEPTY

Avokádová majonéza

Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept

RECEPTY

Špaldový chléb

Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept

RECEPTY

Plněná vejce

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrojíme napůl. Opatrně vyjmeme žloutky,... zobrazit recept

RECEPTY

Šuhajky (šuhajdy)

Postup: Ivu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr a kakao a promícháme. Rozložíme si... zobrazit recept

RECEPTY

Zelné placky (jihočeské zelňáky, zelníky)

Postup: Uvařené brambory nastrouháme. Vodu z kysaného zelí slijeme do hrnku, zelí si... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Řepa červená

Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek

ESHOPY

Tvorba eshopů, webů, SEO optimalizace

Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....