Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku rozpustíme čokoládu na vaření, 4 lžíce medu a 2 lžíce hořkého... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu nebo plátky pečeně nakrájíme na nudličky, cibuli na půlměsíčky a... zobrazit recept
Postup: Celer a bílou ředkev - stačí půlka středně velkého celeru a kousek bílé ředkve... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...