3. 5. 2024   |   svátek má Alexej
 

Výživová poradna › Steak z lososa na pepři

Název Množství a jednotka
filé z lososa 4 ks
čerstvě mletý pepř
sůl
citron 1 ks
slunečnicový olej

oběd
Porce: 4
Kuchyně: norská
Příprava: 05 min.
Vaření: 10 min.
Mamut :-)



Postup
Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a pomalu po obou stranách na rozpáleném oleji osmažíme.

Tip:
Lososa můžeme potřít olivovým olejem, vložit do pekáčku a nezakrytého péct na 180° cca 20-30 minut.


 


RECEPTY

Kuřecí prsa plněná špenátem a ricottou

Postup: Na lžíci másla necháme zpěnit najemno nasekaný česnek, přidáme baby špenát a... zobrazit recept

RECEPTY

Rybí karbanátky

Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept

RECEPTY

Vajíčková pomazánka pikantní

Postup: Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme. Do misky dáme nastrouhaná vajíčka,... zobrazit recept

RECEPTY

Hovězí plátky po znojemsku

Postup: Plátky hovězího masa (kýta, roštěnec) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z... zobrazit recept

RECEPTY

Gothaj v těstíčku

Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Čím začít?

Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek

PENZIONY

Horský hotel Hamry

Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...