5. 5. 2024   |   svátek má Klaudie, Květnové...
 

Masové vývary › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept

Postup: Na kvasnicovou polévku budeme potřebovat masový vývar - můžeme si jej připravit... zobrazit recept

Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept

Postup: Slepici omyjeme, naporcujeme a vložíme do velkého hrnce. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept

Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept

Postup: Dršťky pečlivě očistíme, propláchneme vlažnou vodou, pokrájíme na menší kousky,... zobrazit recept

Postup: Koleno očistíme, omyjeme, dáme do dostatečného množství vroucí vody, osolíme,... zobrazit recept

Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept

Postup: Srnčí maso dobře očistíme a odblaníme a spolu s kostmi a kořenovou zeleninou... zobrazit recept

Postup: Potřebujeme asi 800 ml vývaru z uzeného masa, třeba po vaření kolena nebo... zobrazit recept

Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept

Postup: Králičí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme.... zobrazit recept

Postup: Ryby zbavíme hlav, pokud jsou čerstvé, vykucháme, nakrájíme na větší kousky,... zobrazit recept

Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept

Postup: Slepici uvaříme s kořenovou zeleninou v osolené vodě doměkka. Slepici vyjmeme,... zobrazit recept

Postup: Slepici omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 2l studené vody, osolíme a vaříme... zobrazit recept

Postup: Hovězí maso nakrájíme na menší kostky a orestujeme na cibuli. Zalijeme vroucí... zobrazit recept

Postup: Kuřecí čtvrtky omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 2l vody, přidáme celou... zobrazit recept

Postup: Hovězí játra očistíme, odstraníme blány a kanálky a nakrájíme na malé kousky.... zobrazit recept

Postup: Očištěné drůbka společně s kořenovou zeleninou, cibulí a pepřem zalijeme 1,5l... zobrazit recept

RECEPTY

Kokosové kuličky

Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...