4. 10. 2022   |   svátek má František
 

Přílohy › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Velkou sklenici červeného sterilovaného zelí dáme do hrnce, zalijeme hrnkem... zobrazit recept

Postup: Dva rohlíky nebo dvě housky z předešlého dne nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept

Postup: 1/2 střední hlávky zelí očistíme a najemno nakrouháme nožem nebo rozmixujeme... zobrazit recept

Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept

Postup: Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a necháme je hodinku až dvě proschnout.... zobrazit recept

Postup: Rohlíky nakrájíme na kostičky, tvrdý sýr nastrouháme. Dáme do misky a přidáme... zobrazit recept

Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept

Postup: Do vyšší nádoby si dáme olej, vejce, citrónovou šťávu, plnotučnou hořčici,... zobrazit recept

Postup: Do vyšší nádoby dáme olej, vejce, citronovou šťávu, hořčici,špetku pepře a... zobrazit recept

Postup: Jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na menší dílky.Cibuli oloupeme... zobrazit recept

Postup: Vybereme nepoškozené brambory. Neloupeme je. Pečlivě omyjeme, osušíme, dáme na... zobrazit recept

Postup: Polníček, rukolu, ledový salát nebo jakýkoliv zelený listový salát umyjeme,... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor slijeme,... zobrazit recept

Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept

Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě nejlépe den předem doměkka. Uvařené brambory... zobrazit recept

Postup: Rýži nasypeme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Na jeden hrnek rýže dáváme ... zobrazit recept

Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept

RECEPTY

zapečená brokolice s vejci a bramborama

Postup: Uvaříme si brambory do poloměkka (ve slupce) a pokud máme zbylé z už... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

U Coufalů

Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...