17. 11. 2019   |   svátek má Mahulena, Den boje...
 

Přílohy › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Velkou sklenici červeného sterilovaného zelí dáme do hrnce, zalijeme hrnkem... zobrazit recept

Postup: Dva rohlíky nebo dvě housky z předešlého dne nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept

Postup: 1/2 střední hlávky zelí očistíme a najemno nakrouháme nožem nebo rozmixujeme... zobrazit recept

Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept

Postup: Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a necháme je hodinku až dvě proschnout.... zobrazit recept

Postup: Rohlíky nakrájíme na kostičky, tvrdý sýr nastrouháme. Dáme do misky a přidáme... zobrazit recept

Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept

Postup: Do vyšší nádoby si dáme olej, vejce, citrónovou šťávu, plnotučnou hořčici,... zobrazit recept

Postup: Do vyšší nádoby dáme olej, vejce, citronovou šťávu, hořčici,špetku pepře a... zobrazit recept

Postup: Jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na menší dílky.Cibuli oloupeme... zobrazit recept

Postup: Vybereme nepoškozené brambory. Neloupeme je. Pečlivě omyjeme, osušíme, dáme na... zobrazit recept

Postup: Polníček, rukolu, ledový salát nebo jakýkoliv zelený listový salát umyjeme,... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor slijeme,... zobrazit recept

Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept

Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě nejlépe den předem doměkka. Uvařené brambory... zobrazit recept

Postup: Rýži nasypeme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Na jeden hrnek rýže dáváme ... zobrazit recept

Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept

RECEPTY

Dezert Mascarpone

Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Čím začít?

Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek

RESTAURACE

Hospůdka Na Maraláku

Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...