23. 9. 2019   |   svátek má Berta
 

Zeleninové přílohy › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Velkou sklenici červeného sterilovaného zelí dáme do hrnce, zalijeme hrnkem... zobrazit recept

Postup: Červenou řepu oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé... zobrazit recept

Postup: Červenou řepu vcelku omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Do pekáčku s vysokými... zobrazit recept

Postup: Červenou řepu - množství dáme podle velikosti a počtu osob, na osobu asi dvě... zobrazit recept

Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept

Postup: 1/2 střední hlávky zelí očistíme a najemno nakrouháme nožem nebo rozmixujeme... zobrazit recept

Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept

Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept

Postup: Zeleninu kromě rajčat očistíme, řádně omyjeme a nakrájíme na stejně velké... zobrazit recept

Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept

Postup: Zelené fazolky dáme vařit do vody, kterou jsme osolili. Vaříme jen 5 minut. Pak... zobrazit recept

Postup: Polníček, rukolu, ledový salát nebo jakýkoliv zelený listový salát umyjeme,... zobrazit recept

Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept

RECEPTY

Těstovinový salát s tuňákem

Postup: Těstoviny (nejlíp vrtulky) uvaříme v osolené vodě. V míse smícháme nakrájenou... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...