Červenou řepu - množství dáme podle velikosti a počtu osob, na osobu asi dvě menší řepy - oloupeme, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na plátky. Plátky řepy nasypeme na alobal, řepu osolíme mořskou solí, hrubě mletým pepřem, posypeme špetkou tymiánu a postříkáme olivovým olejem. Zlehka promícháme, k řepě přidáme cca osm neloupaných stroužků česneku, alobal dobře uzavřeme, přendáme na plech a pečeme na 180° ve vyhřáté troubě asi hodinu. Pečenou červenou řepu podáváme jako přílohu k masu, se zeleninou, nebo jen tak jako lehkou večeři.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek