18. 4. 2021   |   svátek má Valérie
 

Francouzská › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Na másle orestujeme najemno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme opláchnuté... zobrazit recept

Postup: Cukr, máslo a žloutky utřeme, postupně přidáváme kaštanovou mouku a mléko,... zobrazit recept

Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept

Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept

Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept

Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle necháme zpěnit cibuli... zobrazit recept

Postup: Vrtulky uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a... zobrazit recept

Postup: Créme fraîche připravujeme nejlépe den před použitím, cca 12 hodin předtím, než... zobrazit recept

Postup: Kachnu nasolíme zevnitř i zvenčí, posypeme kmínem a upečeme. Peču kachnu přes... zobrazit recept

Postup: Zeleninu kromě rajčat očistíme, řádně omyjeme a nakrájíme na stejně velké... zobrazit recept

Postup: Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nadrobno a společně je osmažíme na másle.... zobrazit recept

Postup: Pórek nakrájíme na kolečky, cibuli nadrobno a osmažíme na másle. Zalijeme ... zobrazit recept

Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept

Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Orestujeme ji na másle s trochou oleje... zobrazit recept

Postup: Kosti omyjeme a v troubě na 180° opečeme necelou půlhodinu, nesmí se spálit. Na... zobrazit recept

Postup: Králičí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme.... zobrazit recept

Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept

Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept

RECEPTY

Borůvkový koláč

Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Sbíráme éčka...

Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek

RESTAURACE

U Pečeného Kolena

Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...