2. 5. 2025   |   svátek má Zikmund
 

Bretaňská polévka

oběd
Porce: 4
Kuchyně: francouzská
Příprava: 15 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Pórek nakrájíme na kolečky, cibuli nadrobno a osmažíme na másle. Zalijeme rybím vývarem nebo vodou asi jedním litrem, přidáme na kostičky oloupané a nakrájené brambory , bobkový list a kousky ryb. Polévku osolíme. Provaříme 10 minut a vmícháme mléko a smetanu. Dochutíme pepřem a soli. Provaříme ještě 5 minut.


 


RECEPTY

Pišingr (Pischingerův dort)

Postup: Čokoládu nalámeme a rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme cukr, 4 lžíce mléka,... zobrazit recept

RECEPTY

Květákový krém

Postup: Květák omyjeme, překrájíme ho na menší kousky (nebo rozebereme na růžičky) a... zobrazit recept

RECEPTY

Cuketový nákyp

Postup: Tři středně velké cukety (asi 650 - 700g) nastrouháme nahrubo do větší mísy -... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí rolka s petrželkovou vaječinou

Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept

RECEPTY

Indické krůtí kari (curry)

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky. Červenou papriku, chilli papričku a... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...