29. 3. 2024   |   svátek má Taťána
 

Hledáte magazín pro zdravý život? Už nehledejte – právě jste jej našli!

Tisk
Autor: Mamut :-)
06. 04. 2017 20:27

Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro takové je určen web s trefným názvem FITTYN.cz

Harmonie duše, těla i života

To je to, po čem každý z nás prahne, ať už vědomě nebo nepřiznaně. Všestranně zaměřený magazín Fittyn.cz vám otevře dveře do světa vnitřní pohody, která se zaručeně projeví nejen krásným vzhledem a zdravým sebevědomím, ale také zdravou tělesnou schránkou plnou síly a dobrých předsevzetí.

Nebojte se otevřít svou mysl novým možnostem a poznejte spolu s námi nejen chuťové a zdravotní výhody, které nabízí zdravý jídelníček, ale také méně známé potraviny, alternativní využití zeleniny i ovoce a také stále oblíbenější superpotraviny.

Pe o tlo

Péče o tělesnou schránku vás bude bavit

Někdy je těžké začít pracovat na vlastní kondici, která vyladí naše křivky k dokonalosti a zatočí s nechtěnými faldíky. Přesvědčit se k cvičení a rozpohybování tělesné schránky je leckdy pořádný oříšek.

Nejhoršími protivníky bývá nejen vlastní lenost a pohodlí, ale také nedostatek času navštěvovat posilovnu nebo nechuť vystavovat své tělo na veřejnosti. Taky se v této větě poznáváte? Stop výmluvám! Magazín Fittyn.cz je plný souborů cvičení, které můžete provozovat v pohodlí svého domova a klidně i zahrady. Proč si nepomoci k pěkné postavě tradičním švihadlem, nespolehnout se na jógu, posilování i specializované cvičení, připraveným pro vás přímo odbornými fyzioterapeuty. A to vše dle jednoduchých návodů.

Pe o tlo

V zdravém těle zdravý duch

Lekci cvičení máte zdárně za sebou, přišel čas dodat tělu energii. Napadá vás pořádný hamburger, nejlépe zapitý oblíbeným kolovým nápojem? Ale jděte, přece si nechcete krásně protažené tělo, které právě poctivě odbouralo nějaké ty tuky, zase zaneřádit prázdnou energií a brutální dávkou cukrů.

Nehodily by se vám spíše zajímavé instrukce, jak se začít stravovat zdravě a dopřávat si nejen zdravé, ale hlavně chutné pokrmy, které si zamilujete? Nepotřebujete k nim žádné speciální cizokrajné plodiny – výborné pokrmy jde vykouzlit i z obyčejné dýně.



RECEPTY

Vánoční perníčky

Postup: Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto - na vál nasypeme sypké přísady... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Kraví hora

Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...