Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido (nebo máslová) | 1/2 ks |
telecí maso | 300 g |
rýže Arborio | 350 g |
mražený hrášek | 200 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 300 - 500 ml |
šafrán | 1/2 lžičky |
šalvěj čerstvá | 2 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
malá cibule | 1 ks |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
strouhaný parmezán |
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept
Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na medailonky, dáme do misky a promícháme se 2... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept
Postup: Z mletých lískových oříšků, cukru, citronové kůry a 4 žloutků na vále... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...