Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta - libové maso | cca 1/2 kg |
sůl | dle potřeb |
mražená zelenina - Mochovská směs | cca 1/3 sáčku |
vejce | 1 ks |
krupička z tvrdozrnné pšenice | l lžíce |
máslo | 1 lžička |
hořčice | 1 lžíce |
sojová omáčka | na potření |
sádlo | na vymazán |
vlažná voda | dle potřeb na podlití |
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky o velikosti cca 5x5 cm. Kousky masa mírně... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Ještě horké oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo,vychladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Smícháme se... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept
Postup: Na oleji a másle osmahneme 3 cibule. Poté přidáme nakrájené plecko na kostky a... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...