Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso mleté | 600 g |
lilek | 2 ks |
cibule | 1 ks |
rajčata | 4 ks |
brambory | 4 ks |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
smetana 12% | 350 ml |
česnek | 2 - 3 stroužky |
sůl | |
pepř | |
skořice | 1/2 lžičky |
muškátový oříšek | špetka |
hladká mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
panenský olivový olej |
Postup: Houby očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na lžíci sádla asi 10 minut.... zobrazit recept
Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny dáme do mísy, smícháme a vlijeme na vymazaný a hrubou moukou... zobrazit recept
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...