21. 6. 2024   |   svátek má Alois
 

Jehněčí maso › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept

Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept

Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme, potřeme... zobrazit recept

Postup: Skopové (nebo jehněčí) maso odblaníme, odstraníme tuk, nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Telecí roláda s medvědím česnekem

Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept

MOUDRÉ RADY BABIČEK

Uskladnění...

Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek

RESTAURACE

KORAS

Příjemná restaurace v centru Ostravy s výtečnou kuchyní a nabídkou čerstvých...