28. 11. 2020   |   svátek má René
 

Jehněčí maso › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept

Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept

Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme, potřeme... zobrazit recept

Postup: Skopové (nebo jehněčí) maso odblaníme, odstraníme tuk, nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Gnocchi se smetanou

Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Výtopna

vítáme Vás v jedné z pěti restaurací v síti Výtopna. Jedná se o originální...