Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido | 1/2 ks |
provensálské bylinky | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
rozmarýn | 1/2 lžičky |
česnek | 1 palička |
panenský olivový olej | |
sůl |
Postup: Rozinky a ořechy umeleme nebo rozmixujeme. Cukr a 2 vejce ušleháme do pěny,... zobrazit recept
Postup: Jahody očistíme, rozmixujeme, přidáme 2 vrchovaté lžíce cukru, tvaroh, půl... zobrazit recept
Postup: Celer a bílou ředkev - stačí půlka středně velkého celeru a kousek bílé ředkve... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Mezitím nastrouháme eidam a prolisujeme česnek. Sýr... zobrazit recept
Postup: Na slanině v pekáčku osmahneme 2 jemně pokrájené cibule, přidáme lžíci papriky,... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...