Název | Množství a jednotka |
---|---|
ryby | 6 ks |
nakládané okurky | 4 ks |
cibule | 2 ks |
kyselé zelí | 6 lžic |
pepř | |
sůl |
Nálev
Název | Množství a jednotka |
---|---|
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
1 litr |
ocet
Upravit ingredienci: ocet
|
3 dl |
balzamikový ocet
Upravit ingredienci: balzamikový ocet
|
1 dl |
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
4 lžíce |
tymián
Upravit ingredienci: tymián
|
1/2 lžičky |
bazalka
Upravit ingredienci: bazalka
|
1/2 lžičky |
koření na ryby
Upravit ingredienci: koření na ryby
|
1/2 lžičky |
hořčíčné semínko
Upravit ingredienci: hořčíčné semínko
|
1 lžička |
bobkový list
Upravit ingredienci: bobkový list
|
3 ks |
nové koření
Upravit ingredienci: nové koření
|
4 ks |
mrkev
Upravit ingredienci: mrkev
|
1 ks |
cibule
Upravit ingredienci: cibule
|
1 ks |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
2 lžíce |
Postup: 2 středně velké batáty a 2 mrkve oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Batáty, syrovou červenou řepu a mrkev oloupeme a nakrájíme - batáty na... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...