Název | Množství a jednotka |
---|---|
lilek | 1 ks |
filé z tresky | 200 g |
rajčata | 2 ks |
čerstvé žampiony | 5 ks |
kuskus | 1-2 lžíce |
provensálské koření | 1 lžička |
hrubě mletý pepř | |
sůl | |
olej na smažení | |
parmezán |
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...