Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí játra | 250 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
špek | 40 g |
sádlo | 3 lžíce |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
majoránka | |
kmín | |
pepř | |
sůl |
Postup: Do mísy, ve které budeme nakládat maso, nalijeme olej - podle množství... zobrazit recept
Postup: 1kg vepřové pečeně bez kosti vcelku potřeme marinádou z olivového oleje a medu... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebereme na růžičky a dáme vařit do osolené vody. Po chvilce... zobrazit recept
Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme najemno, brambory a párkový salám na kostičky. Na sádle... zobrazit recept
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...