17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Čevabčiči

Název Množství a jednotka
mleté maso 500 g
velká cibule 2 ks
sůl
pepř
minerální voda 150 ml
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 20 min.
Mamut :-)



Postup
Mleté maso smícháme s drobně nakrájenou cibulí, sklenkou studené minerálky, osolíme, opepříme a necháme půl hodiny odležet. Navlhčenou rukou tvarujeme malé šištičky, které dozlatova smažíme na oleji. Podáváme s cibulí nakrájenou na kolečka a hořčicí.


 


RECEPTY

Vepřová "zahradnická roláda"

Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept

RECEPTY

Špagety s dýňovou omáčkou

Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept

RECEPTY

Zapečená dýně se sýrem

Postup: Menší dýni hokkaido (cca 1kg) umyjeme, rozpůlíme a lžící vydlabeme semena... zobrazit recept

RECEPTY

Bramboračka od babičky

Postup: Sušené houby namočíme do půl litru vody alespoň na dvě hodinky. Na másle... zobrazit recept

RECEPTY

Biftek se šunkou a vejcem

Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

RESTAURACE

BUFFALO restaurant a bar

Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...