Název | Množství a jednotka |
---|---|
libové hovězí mleté maso | 250 g |
sterilovaná nebo vařená cizrna | 300 g |
cibule | 1 ks |
rajčatový protlak | 1 lžička |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 2-3 stroužky |
masový vývar | 150 ml |
sůl | |
pepř | |
olivový olej |
Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Postup: Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a... zobrazit recept
Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na oleji necháme zesklovatět na kolečka... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...