Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na trošce olivového oleje dozlatova. Přidáme libové mleté hovězí maso překrájené na menší kousky a zprudka restujeme dozlatova, přitom vidličkou promícháváme, aby se maso oddělilo. Přidáme 2 lžičky mleté sladké papriky, lžičku drceného kmínu, lžičku rajčatového protlaku a promícháme. Do směsi vyklopíme plechovku cizrny, zalijeme asi 150 ml vývaru (nebo vody) a povaříme ještě 5 minut. Nakonec přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bulgurem, kuskusem, rýží nebo těstovinami.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek