25. 4. 2024   |   svátek má Marek
 

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Tisk
Autor: Lukáš Veselý
10. 04. 2017 20:42

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně odpočinuli, ale podporuje i mladé páry k tomu, aby se tu vystrojila svatební hostina. Pokud člověk hledá něco opravdu exkluzivního, neměl by minout Restauraci U Johana. Nachází se v prostředí, kde je poměrně klid.

Penzion s restaurací je poblíž silnice, což svědčí pro jeho dostupnost, ale i jisté obavy z hlediska návštěvníků. Není se čeho bát, protože koncept byl navržen tak, aby uspokojil klienty i tím, že je částečně obklopen přírodou. Možná tak máte pocit, že se dostáváte k frekventovanému místu, ale lokalita je tu klidná, posazená v srdci přírody. Zákazníci se tak mohou přesvědčit o nabízené kvalitě na vlastní kůži.

Která restaurace vám umožní hned pět místností k posezení a poslechu hudby nebo k jiným atraktivním činnostem? Tady si budete připadat jako ve skutečné pohádce, kterou si zinscenujete vy sami. Je tu na výběr z mnoha jídel, které jsou vlastně i kulinářskými specialitami. Člověk se tak nemusí sáhodlouze rozhodovat a vždycky si vybere správně – restaurace a ubytování Zlín U Johana.



RECEPTY

Krůtí nudličky s mrkví a celerem

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké proužky. Mrkev a celer nastrouháme na hrubém... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

PENZIONY

Hotel Grůň Mosty u Jablunkova

Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...