Název | Množství a jednotka |
---|---|
libové hovězí mleté maso | 250 g |
sterilovaná nebo vařená cizrna | 300 g |
cibule | 1 ks |
rajčatový protlak | 1 lžička |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 2-3 stroužky |
masový vývar | 150 ml |
sůl | |
pepř | |
olivový olej |
Postup: Hovězí maso vcelku dáme vařit do vroucí vody, osolíme, přidáme bobkový list,... zobrazit recept
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Nakrájíme si na kostičky šunku a krajíčky chleba z předešlého dne. Nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Koupíme si asi 5 kg nakládaček okurek, namočíme je do vody , kartáčkem očistíme... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a tvarohem. Můžeme ochutit rumem.... zobrazit recept
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...