6. 5. 2024   |   svátek má Radoslav
 

Zapomenuté heslo › Kuřecí salát se zeleninou

Název Množství a jednotka
zbytky vařeného, pečeného nebo grilovaného masa 300 g
šunka 50 g
eidam 50 g
cherry rajčátka
okurka čerstvá 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 2
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření:
Mamut :-)



Postup
Grilované nebo pečené kuře obereme, nakrájíme na drobnější kousky, šunku, čekankový puk, sýr (eidam, gouda, čedar ap.) na proužky, cherry rajčátka překrojíme, okurku nakrájíme na malé kostičky. Vše dáme do větší misky, přidáme natrhané lístky salátu nebo nakrájené čínské zelí, sterilovanou kukuřici, přidáme majonézu, jogurt, lžičku dijonské hořčice, pár kapek worchestru, lžičku sitronové šťávy, osolíme, opepříme a vše promícháme. Necháme vychladit.


 


RECEPTY

Brabantské cukroví

Postup: Všechny sypké přísady odvážíme na vál a promícháme. Přidáme máslo nakrájené na... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřová pečeně na medu a rozmarýnu

Postup: 1kg vepřové pečeně bez kosti vcelku potřeme marinádou z olivového oleje a medu... zobrazit recept

RECEPTY

Perníkové řezy

Postup: Roztopíme si máslo a necháme chvilku vychladnout. Celá vajíčka ušleháme s... zobrazit recept

RECEPTY

Králík na smetaně

Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept

RECEPTY

Indická cizrnová polévka

Postup: V hrnci na olivovém oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme utřený... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Čím začít?

Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek

RESTAURACE

Pod Radničním kolem

V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...