Název | Množství a jednotka |
---|---|
zbytky vařeného, pečeného nebo grilovaného masa | 300 g |
šunka | 50 g |
eidam | 50 g |
cherry rajčátka | |
okurka čerstvá | 1/2 ks |
listové saláty - mix | |
sterilovaná kukuřice | 200 g |
puky čekanky | 1 ks |
majonéza | 100 g |
bílý jogurt | 50 g |
dijonská hořčice | 1 lžička |
worchester | pár kapek |
citrónová šťáva | 1 lžička |
sůl | |
pepř |
Postup: Jahody nakrájíme na kousky a smícháme s bílým smetanovým jogurtem. Můžeme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, zeleninu oloupeme a očistíme. Vložíme do hrnce, zalijeme... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle (malé... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Ještě horké oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...