Postup: Na másle opražíme za stálého míchání ovesné vločky, až začnou mírně zlátnout,... zobrazit recept
Postup: Na hrubém struhadle nastrouháme čokoládu Margot. K ní přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...